back to top

Video Brochure

Een video brochure is een kaart, een brochure of een boek met een ingebouwd LCD scherm en slechts 7 of 10 mm dik. Bij het openen van de video brochure begint de video automatisch af te spelen. Een video brochure is een ideaal middel om een persoonlijke video boodschap,

een presentatie over producten en diensten of een uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid over te brengen. Hier ziet u hoe een 7 inch LCD scherm in uw video brochure, er uit zou kunnen zien. De video brochure kan naar uw wensen en bedrijfsmatige eisen worden ontworpen.

Additionele functies kunnen worden toegevoegd om aan uw ontwerpeisen te voldoen. Uw creativiteit is het begin van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

PST verzorgt de complete productie van uw video brochure. U kunt uw eigen ontwerp en video aanleveren of wij kunnen een ontwerp voor u maken en de video produceren.

Om u de beste kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs maken wij gebruik van nieuwe A-kwaliteit onderdelen en professionele druktechnieken. U krijgt een "beste prijs" garantie.

Toepassingen

Uw presentatie in beeld en geluid.

Met een video brochure spreekt u een klant persoonlijk toe. Door de klant met beeld en geluid de beleving van uw product of dienst te laten ondergaan wordt de klant eerder overtuigd van uw aanbod! Uw klant of relatie hoort u, ziet u en begrijpt u.

Een video brochure kan worden gebruikt voor het overbrengen van een persoonlijke video boodschap aan een specifieke klanten doelgroep, of het presenteren van een bedrijf of faciliteiten, het introduceren van nieuwe producten of diensten, een video handleiding voor ingewikkelde procedures of machines.

Maar ook voor een bedrijfs introductie voor nieuwe medewerkers, een uitnodiging voor een feest of bijeenkomst met sfeer beelden of bijvoorbeeld een video product catalogus.

Bekijk hieronder een van de vele toepassingen voor uw sector of industrie.


Ontwerp

In uw huisstijl of promotionele actie.

Elk ontwerp is mogelijk en kan naar uw wensen worden gemaakt.

Uw creativiteit is het begin van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Een video brochure kan worden ontworpen naar individuele wensen of bedrijfsmatige vereisten en kan elke vorm aannemen welke het doel van de boodschap het beste ondersteund. Additionele functies en mogelijkheden kunnen worden toegevoegd om aan uw ontwerp eisen te voldoen.

De meest voorkomende ontwerpen zijn:

A5 (portret of landschap) met een 4,3 inch, 5 inch of 7 inch LCD scherm, met of zonder video keuze knoppen en geluidsknoppen.

A4 (portret of landschap) met een 5 inch, 7 inch of 10 inch LCD scherm, met of zonder video keuze knoppen en geluidsknoppen.

Maar andere ontwerpen en elke vorm en grootte kunnen worden gemaakt... Op basis van dezelfde technologie kunnen andere ontwerpen worden gekozen, welke heel geschikt zijn voor product presentatie, bemonstering, product testen, POS promotie en presentatie, etc..

Kenmerken

Technische details en specificaties van video brochures.

De video brochure bestaat uit een:

 • LCD scherm
 • media player
 • batterij
 • geheugen
 • speaker
 • USB connector

Verpakt in een A7, A6, A5, A4 of andere grootte omslag van papier-karton, met een dikte van 3, 7 of 10 mm.

Opties:

 • LCD scherm: 2,4", 2,8", 4.3", 5", 7", 10.1 of 13.1"
 • Bij 4,3", 5”, 7" en 10" ook touch screen mogelijk
 • Video keuze knoppen: 0 tot 10
 • Flash geheugen: 128 MB tot 8 GB
 • Geluidsknoppen: harder/zachter
 • Full color (CMYK, PMS) of zwart/wit
 • Diverse opdruk technieken als UV Spot color, Foliedruk, etc.
 • Diverse verpakkingen

De video's kunnen bij herhaald openen van de brochure gedurende 2 uur worden afgespeeld. Via de USB connector kan de batterij worden opgeladen of kunnen nieuwe video's worden geinstalleerd. Een USB kabel wordt gratis meegeleverd.

Er is een keuze van LCD schermen van verschillende afmetingen:

 • 2,4" LCD (4:3 )=4,88 X 3,66cm
 • 2,8" LCD (4:3 ) = 5,69 X 4,27 cm
 • 4.3" LCD (format 16:9 ) = 9,52 X 5,35 cm
 • 5” LCD (formaat 16:9) = 11,0 x 6,3 cm
 • 7" LCD (format 16:9 ) = 15,50 X 8,72 cm
 • 10.1 LCD (format 16:9 ) = 22,36 X 12,58 cm
 • Touch LCD Schermen zijn beschikbaar voor 4,3", 5, 7" and 10.1"

ONTWERP

Elk ontwerp is mogelijk en kan op specificatie worden gemaakt. Van credit kaart of visitekaartje formaat tot A4 of nog groter. Met een dikte van 3 mm, 7 mm of 10 mm, afhankelijk van de grootte van het LCD scherm. Andere formaten als POS stand of product sample doos kunnen ook worden gemaakt.

 

VIDEOS

Afhankelijk van de scherm grootte kan de video worden afgespeeld in HD(720p) of Full HD(1080p) en in verschillende formaten als .avi, .mp4, .mov, etc.. Nieuwe video’s kunnen via de USB connector op de video brochure worden gezet of bestaande verwijderd.

 

KNOPPEN

U heeft de keuze om tot 10 verschillende knoppen toe te voegen. Individuele video keuze knoppen of ‘volgende video’, ‘start/stop’ etc. Maar ook geluidsknoppen als ‘harder’ en ‘zachter’.

 

GEHEUGEN

Het geheugen voor het plaatsen van een video op de video brochure kan worden uitgebreid van 128MB tot 8 GB.

 

BATTERIJ

De interne batterij maakt het mogelijk de video’s 2 uur lang af te spelen, waarbij de video brochure herhaaldelijk kan worden geopend. De batterij kan worden opgeladen via de USB connector.

 

VERPAKKINGEN

Wij kunnen ook voor u een luxe verpakking maken. Of een veilige post verzend doos, zodat uw video brochure in goede staat en functionerend aankomt bij uw klant of relatie.

 

SERVICE

PST heeft al 25 jaar ervaring (opgericht in 1991) en heeft als eerste in Nederland Video Brochures geintroduceerd. Wij maken al 8 jaar video brochures en op grond van onze ervaring kunnen wij u dan ook goed adviseren om tot een meest succesvolle video brochure te komen. In principe kunnen wij een model maken in elk gewenste grootte, vorm en kleur. Vele klanten hebben al kunnen vertrouwen op onze service en ondersteuning bij het realiseren van hun projecten. Wij bieden een full service concept en een garantie van 2 jaar op video brochures.